Hvad er værd at vide om telesundhed og hvor kan man finde information. Nedenfor er en række links, som giver et indblik i hvad der, indenfor telesundhed, rører sig i Danmark.

 

Har du/I brug for mere konkret viden og sparing ved eksempelvis opstart af et nyt telesundhedsprojekt eller generelt bare brug for gode råd og vejledning, så kontakt os gerne for en snak.

Oversigt over telesundhedsprojekter i Danmark

Det telemedicinske landkort

MedComs telemedicinske landkort har til formål at bidrage til et samlet og systematisk overblik over hvilke telemedicinske teknologier, der anvendes hvor og i hvilket omfang. Se landkortet her.

Det velfærdsteknologiske landkort

Center for Velfærdsteknologi's velfærdsteknologiske landkort har til formål at bidrage til et samlet og systematisk overblik over de igangsatte projekter og fuldt implementeret velfærdsteknologiske løsninger i kommunerne. Se landkortet her.

 

Oversigt over telemedicinske retningslinjer

Vi har forsøgt at samle en oversigt over forskellige telemedicinske retningslinjer i nedenstående dokument. Kender du til andre relevante der skal med på listen så kontakt os gerne på kontakt@faellesservicecenter.dk

Oversigt over telemedicinske retningslinjer

Begrebsdatabase

Sundhedsdatastyrelsens begrebsdatabase giver er klar definition af hvad telemedicin, telesundhed og andre sundhedsfaglige begreber er. Se begrebsdatabasen her.