Har du behov for at oprette eller lukke for en brugers adgang til Pleje.net, skal du benytte nedenstående chatbot. Følg de nedenstående vejledninger for hhv. opretelse eller lukning af brugere.

NB! Chatbot funktionen nedlægges pr. 31/12 2018 - Herefter benyttes brugeroprettelsesskemaer som udfyldes af ansvarlige sårsygeplejeske (kan downloades inde fra pleje.net hjælpe filer) og sendes til vores support mail.

Modtager du ikke mail?

Flere brugere oplever at de ikke modtager bekræftelsesmailen, når de opretter eller lukker brugere via chatbotten. Er dette tilfældet for dig, så tjek venligst din spammappe.

Er mailen ikke havnet i din spammappe, kontakt da venligst Supporten på 7020 3048 eller via support-telesundhed@falck.dk

Når man har klikket på linket i oprettelses mailen kommer du til en bekræftelses side med en smiley. Det betyder at brugeroprettelsen er sat i kø i vores system. Selve oprettelsen køre i rul kl 8:00 - 10:00 - 13:00 og 15:00. Når brugeroprettelsen er kørt færdig modtager den nye bruger en mail med brugernavn og kode. Modtager brugeren ikke mail med login, så tjek venligst spammappe før der tages kontakt til support.

Vejledning - Opret bruger

Vejledning - luk bruger

Første gang på Pleje.net

Når du logger på Pleje.net første gang, er der nogle indstillinger som kan være gode at benytte. Åben dette dokument og se hvad og hvordan du skal gøre.